iWEB: The Jezabels

dinsdag 24 mei 2011 | 23:11 | Link

 

Ik ben trots om bij deze een nieuw onderdeel op onze website te lanceren: iWEB. iWeb staat voor 'ik was erbij'. In dit nieuwe katern wordt een korte review van het een concert/feest/dj-set/etc gegeven waar BLaLaLa bij was.
 

WieThe Jezabels

WaarParadiso (kleine zaal), Amsterdam (23/05/2011)

Wat Terwijl in de grote zaal Caribou probeerde een volle zaal te entertainen liep het in de kleine bovenzaal vol voor de uit Australie afkomstige band The Jezabels. Toen ze het podium opgekomen waren en de eerste tonen inzette was het duidelijk: deze gasten gaan er voor. Ze lieten er geen twijfel over bestaan dat ze weten wat muziekmaken inhoud. Ik had van te voren nog niet veel van de band gehoord dus het was voor mij een verrassing. Ook voor mijn mede-concertgangers was het nieuw, maar ze kwamen tot de conclusie dat het 't best te typeren viel als The Temper Trap versus La Roux. Ik kan mij daar voor een groot gedeelte in vinden al vind ik de stem toch iets meer hebben van Tori Amos, maar goed: het idee is duidelijk.
 

Top Persoonlijk vond ik het heerlijk dat ze afsloten met een intiem nummer, dat maakte het een mooi slot op de energieke nummers die ze daarvoor hadden neergezet.

Tip We willen geen mierenneukers zijn, maar er kan bij iedere band eigenlijk altijd wel iets beter. En als er dan toch iets als tip meegegeven moet worden dan had ik graag het volume van de zangeres iets hoger willen hebben. Ze was nu (zeker in het begin) lastig te verstaan.
 

funfactor76%

Hier het nummer 'Dark Storm' van The Jezabels om een idee te geven van hoe dat dan klinkt:

The Jezabels - Dark Storm by blalalapuntnl
Genre: | Pop | | Rock |

Delen

 

Latest22 juli 2013

Concerts beta

Loading. Please Wait...


Widget powered by BLaLaLa.nl | See full agenda


Twitter